رقابت های استانی اینوتکس پیج باز هم پرشور درفضای مجازی درحال برگزاری است

باتوجه به برگزاری مسابقات مهیچ جهت استارت اپ ها ، امسال با توجه به شرایط خاص و شیوع بیماری کرونا این مسابقات دستخوش تغییرات شد

به گزارش دیدگاه نوین ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که بخش عظیمی از این رویدادها را برعهده داشت جهت رفع این مشکل از فضای مجازی بهره گیری نمود و با تکیه بر دانسته‌های شرکت‌های دانش بنیان، اولین ارگان اجرایی کشور بود که به شکل گسترده و نظام مند کلیه رویدادها و اجتماعات خود را از فضای حقیقی به فضای مجازی منتقل کرد.

از این رو رقابت‌های استانی اینوتکس پیچ از جمله این رویدادها است که برای رعایت پروتوکل‌های بهداشتی به فضای مجازی منتقل شد.

دبیرخانه این رویداد با بررسی اولیه استارتاپ‌هایی که برای شرکت در این رقابت آنلاین درخواست داده بودند، در نهایت ۱۳ تیم را واجد شرکت در این رویداد دانست.

رویداد اینوتکس‌پیچ رویداد بزرگ رقابتی بین استارتاپ‌هاست که خود از چندین بخش مختلف تشکیل شده است. در مرحله نخست استارتاپ‌‌ها به صورت آنلاین داوری شده و از استارتاپ‌‌های منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایه‌گذاران دعوت به عمل می‌آید. در این مرحله از رقابت که در استان‌های مختلف برگزار می‌شود، ابتدا تیم‌های استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایه‌گذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایه‌گذاران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود می‌پردازند.

در ادامه، از استارتاپ‌های برگزیده شده در این مرحله، به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس و نیز شرکت در رقابتهای نیمه‌نهایی، دعوت به عمل می‌آید.

مطلب پیشنهادی

نخستین رویداد «ایده شو» به ایستگاه پایانی رسید

همزمان با برگزاری آیین اختتامیه نخستین رویداد بزرگ «ایده شو» در دانشگاه بین المللی امام …