به گزارش دیدگاه نوین ، سورنا ستاری در سفر به ترکیه در نشست جمع فعالان اقتصادی در استانبول شرکت کرد . دراین نشست که بیش از 80 شرکت ایرانی و 200 شرکت ترکیه ای حضور داشتند وی به بیان شرایط کشور وتوسعه حوزه های فناوری علی الخصوص شرکت های دانش بنیان در طی چند سال گذشته اشاره کرد و گفت : تحریم های امریکا می تواند یک کشور را نابود کند اما ایران روی پای خود ایستاد .
وی از شرکت های حاضر در نشست خواست که سطح روابط اقتصادی دو کشور را ارتقاء بخشیده و به سطح روابط سیاسی نزدیک کنند . وی درپایان تصریح کرد: طرف ترکیه و ایران به طور کامل از حمایت ما در این زمینه برخوردار خواهند بود.
شایان ذکر است این نشست قرار بود با حضور 200 شرکت ایرانی برگزار شود اما به دلایلی که اعلام نشده است فقط 80 شرکت ایرانی در این نشست حاضر شده اند .
منبع : مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری رییسجمهوری