ces 2020

فناوری های جدید در نمایشگاه ces 2020 (قسمت اول معرفی)

نمایشگاه ces که مخفف کلمه   Consumer Electronics Show می باشد هرساله در ابتدای سال نوی میلادی یعنی در ژانویه در دره لاس وگاس آمریکا برگزار می گردد . دراین نمایشگاه امکان بازدید برای تمام افراد فراهم نیست و عده خاصی که دارای مجوز می باشند می تواننند از نمایشگاه بازدید نمایند .

اولین دوره این نمایشگاه درسال  1967 در نیویورک برگزار گردید و هدف اصلی این نمایشگاه درحقیقت تشکیل یک انجمن جهانی است که افراد علاقمند به پیشرفت و نواوری دست اوردهای خود را به تمام علاقمندان در دنیا عرضه نمایند برگزار می گردد .

ces 2020

هرساله بیش از 3500 شرکت در این رویداد بین المللی شرکت می نمایند که درحوزه های مختلف تکنولوژی اخرین دست اوردهای خود را به نمایش می گذارند . دراین رویداد مهم می توان به 250 جلسه و همایش که با حضور یکصد و پنجاه هزار نفر از اکثر کشورهای جهان نیز می باشند اشاره نمود .

بعضی از تکنولوژی هایی که اولین بار دراین نمایشگاه ارائه شدو به جهان ارائه گردید می توان به ویدئو ، پلیر دیسک لیزری ، دوربین فیلم‌برداری ، سی دی پلیر ،  سیستم ماهوارهٔ دیجیتالی ، تلویزیون پلاسما، تلویزیون اینترنتی IP در سال های دور و  تلویزیون OLED ،تلویزیون های سه‌بعدی HD  ، تبلت‌ها، نوت بوک‌ها و دستگاه‌های اندرویدی ،نرم‌افزارهای سه‌بعدی کتاب‌خوان OLED، تبلت‌های ۴ اینچی اندروید و پرینترهای ۳ بعدی، فناوری حسگر و UHD خمیده در سالهای جاری اشاره نمود .

درمجموعه مقالات که با همین عنوان در دیدگاه نوین ارائه خواهد شد تعدادی از این فناوری های نوین و گجت ها که در سال 2020 دراین نمایشگاه ارائه شده است را بیان خواهیم نمود .

 

 

مطلب پیشنهادی

نخستین رویداد «ایده شو» به ایستگاه پایانی رسید

همزمان با برگزاری آیین اختتامیه نخستین رویداد بزرگ «ایده شو» در دانشگاه بین المللی امام …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *